9. november 2004

kanakoivad karris-kookoses

7 broileri poolkoiba
50 g võid
pool purki punast karripastat
purk kookospiima
5 küüslauguküünt
soru kuiva valget veini
10 tera rose-pipart
kurkumit pool teelusikut
100g kanabuljonksi
supilusik fariinsuhkrut

Pann tulele ja hästi kuumaks, või pääle sulama ja särisema, küüslaugud pannile särisema, kanakoivad ka. Pruunistad koivad ära kõval leekival leegil või kangel elektril, võtad pannilt ära ja hoiad soojas.

Keedad buljonksi (võib kuubikust), kuhu lisad kurkumi. Segad. Pliidilt maha.

Kuumale pannile või ja küsla manu viskad karripasta ja segad kõvasti, võtad tule väiksemaks ning lisad valge veini, segad, seejärel kookospiim.

Nüüd koivad potti, valad buljonksi pääle, mis koibi ei kata, aga ärge muretsege! Hautad, siis lisad rose-pipra terad. Ja siis pannilt või-küsla-veini-kookosepiima segu
koibadele pääle. Pärast koivad eraldi ja kaste kurnata läbi sõela kastmekannu. Kes tahab, võib kastme ka paksendada kreemjaks.

Garneeriks basmati riis, soovitavalt segatuna rosinate või purustet kreeka pähklitega. Riisi võib panna ka tirtsu trühvliõli, kui kätte saate.

mekkige
Volks

kribas pilleriin 11.09.04 23:41
arvamused
avalda ka arvamust:













trüki see kood alumisse tühja lahtrisse. aitäh :)