20. juuli 2004

kartulikoored

kui ajad rasked, söögem kartulikoori ;)

värskeid kartulikoori
õli
2 küüslauguküünt
küüslaugusoola (lauasoola)
viie pipra segu

Hoolikalt pestud kartulitelt lõigata paksud koored. Kuivatada need majapidamispaberil, et hiljem õli potis üle keema ei hakkaks. Õli kallata potti nii palju, et kartulikoored selles vabalt ujuda saaksid. Kartulikoored panna keeva õlisse ja praadida kuldpruuniks. Valmis koortelt nõrutada liigne rasv ja kallata need sügavasse kaussi. Lisada maitseained ja ohtralt küüslauku ning raputada koored maitseainetega korralikult läbi. Serveerida taldrikul koos võileivatikkudega. Juurde sobib pakkuda õlut, kuid ilmtingimata eestimaist.

kribas pilleriin 07.20.04 23:20
arvamused

ma kasutan võimalusel meest läbikastmise võimalust ka neid süües:)

kribas: rivo 07.26.04 17:18
avalda ka arvamust:













trüki see kood alumisse tühja lahtrisse. aitäh :)