1 kg hapukapsaid, soola,
400—500 g pekist sealiha, suhkrut, pool kl. tangu või kruupe, (1—2 sibulat) vett
Kapsad ja liha panna keedunõusse, nende peale pestud tangud. Valada veega üle ja
hautada kaanega kaetult tasasel tulel või ahjupotiga ahjus, kuni kõik toiduained
on pehmed. Maitsestada soola ja suhkruga. Sibulad võib lisada algul või vähese
rasvaga kuumutatult hautamise lõpul. Lauale anda kartulitega või hautatud
lihatoitude juurde.
Great stuff, is it possible someone translate this one? ;)
kribas: Robert 11.02.06 18:121 kg sauerkraut, salt,
400—500 g fatty pork, sugar, half a cup grout or grits, (1-2 onions) water
Put the sauerkraut and meat in a baking dish, add washed grout or grits. Add water until ingredients are covered and put cover on dish. Stew on low heat, or in an oven pot in the oven, until all the ingredients are soft. Season with salt and sugar. The onions can be added in the beginning, or they can be heated with a little fat and added at the end of the stewing. Serve with potatoes or stewed meats.