natuke liigutamisest

mul on juba umbes paar nädalat (või natuke kauem) tunne, et peaks aegajalt bandaaži kasutama, selja jaoks. mitte, et valutaks, aga selline veidi imelik on. ja kui otseselt halb ei ole, siis ma unustan keset päeva puhkamata ka, st ei lama vahepeal.
küll aga olen hakanud taas regulaarsemalt võimlema. mis on ka hea ju. sest vahepeal kipub ära unuma.

juurdlen mingite trennie üle, aga siis jääb ikka ja jälle jalgu logistika. või on asi ikkagi motivatisoonis: kui ikka tahta, siis ei ole logistika ka mingi segav tegur.
muidugi taas need avastused, et raha, mis liigutamise eest küsitakse Tallinnas või mujal, on väga erinev. jajah, rendid ja värk, aga ikkagi.
osa motivatsiooni jääbki vist selle taha, et ma pean maksma vähemalt kolmandiku rohkem, kui mõned teistes linnades elavad tuttavad.
selle asemel siis lihtsalt käin jala ja jalutamas edasi.
kuigi seljale oleks vaja vist midagi muud ka ikka.
laps ka eile ütles, et ma võiksin trennis käia. teiselt poolt on vahel probleem, et ma olen niigi liiga vähe kodus (olles ometi rohkem kodus kui enamik vanemaid, ma arvan).

üldse tahaks end veel ühele ja teisele ja kolmandale kursusele kirja panna, aga hästi palju on neid, kus ei ole teada antud toimumispäevi. üsna keeruline sättida niimoodi.

P.S. mis paneb inimesi osalema igasugu massijooksudel, kus tuhanded trügivad koos?

kakrad_2349