insomnia

ma võin ju aimata, miks ma pole viimased ööd hästi maganud, aga ega see ei aita midagi. kolm ööd on läinud kuidagi kummaliselt. kahel esimesel olid veel veidrad unenäod, täna lihtsalt ärkasin lumerookimise peale tükk aega enne kella.

eilses unenäos oli mingi rongide ja jaama teema. kusjuures eriti hästi jäi meelde see, et rongid olid jaamas (no Balti Jaam nagu) hästi lühidalt, mingeid infotahvleid ei olnud ja tuli joosta perroonide vahelt, et õige rong leida, sest sihtkohad olid vaid rongide peal kirjas. radu oli rohkem ja tegelikult see ei olnud üldse väga Balti Jaama moodi, no nagu unenägudes ikka. kuidagi õnnestus siiski õigele rongile saada, kusjuures enne rabasin veel mingist teisest rongist istmepehmenduse omale. täiesti segane lugu. ja miks ja kuhu ma üldse läksin, ei tea ka. ärkasin segase tundega ja ei uinunud tükk aega.

üleeile unenägu, mis mind üles ajas, oli hoopis väga soe ja positiivne. aga näed, isegi sellise peale võib uni ära minna.

igatahes täna hommikul otsisin magneesiumi-B-vitamiini tabletid üles. jah, ma tean, et ülehomme magan ma juba niigi hästi, aga väike kuur kulub sellel ebameeldival sulaperioodil ikka ära.