phähh

ei tohi ikka hommikut alustada halaga. no kui on vasaku jala päev ette nähtud, siis on. ja ei jaksa mina ka seda ümber pöörata kuidagi.

see aeg, kui mul oli vaja õues käia, sadas vihma. aga see on veel väike mure.
see küpsetuspaber, mille ma viimati Maximast haarasin, sest oli vaja; ja mis juustu-tomatiampsakate ja lehttaignaga viisakalt käitus, kleepis end tihedalt pitsapõhja alla ja keeldub sealt lahkumast. no täiesti kohutav. sisuliselt sõime siis pitsakatet, eksole. kraapisime kahvlitega sealt, sest seda paberit ka ei taha süüa ju. võehh!

raamatutellimusest on ikka 10 raamatut puudu. ma ei saa aru, enamus tuli nädal tagasi, kus need ülejäänud siis reisivad küll? kuna tellimus on tuttavatega kamba peale, siis on selline totter seis, et igaühe tellimusest on midagi puudu. tavapost, mul on juba hirmud, et äkki kõik ei jõuagi kohale 🙁
boonusena mu eneserõõmustamise pakike siiski laekus 🙂

no ja Brand New Heavies, mille kontserdi suhtes ma ei suutnud midagi välja mõelda – kuni selgus, et nad tulevad alles kell 23 lavale ehk et lisaks sellele, et keegi kaasa ei kippunud, tähendaks see pikka teed kodu suunas, jala.. oeh. nii et kell 7 läks piletimüük lukku ja nii ongi. natuke kahju.. või täiesti.
aga ju siis pidi nii minema. niuts.

nüüd mõtlen, et peaks trühvleid tegema (ah, mõni teine homme :P) ja sirvin lohutuseks saabunud kokaraamatuid.
vähemalt oli õhtul päike ja see pitsa oli muidu hea ja päris mitmel kontserdil olen käinud (no küll ma selle BNH ka ära näen kunagi) ja kohalejõudnud raamatute üle on hea meel. ja Merule ka suured tänud aitamast!
lapsel on ka hea meel, et ma kodus olen.