perenaise tuim päev

kui ma nüüd end kodust välja veaksin, saaks tänase päeva ehk plussigi veel. siiani on küll.. nojah, mis ma hädaldan, hulga pesu triikisin ära. aga et süüa teha, peab nagunii poodi minema.
aga kaks tattnina ümberringi on küll natuke tüütu ;)
natuke hiljem: ma teadsin ju küll, et eelmine kuu tuli mul olude sunnil üsna vähe tööpäevi kokku, aga ikka oli ebameeldiv üllatus palk kätte saada ja kohe igale poole laiali jagada. ma tean küll, et rahast pole ilus rääkida – ma räägin pigem rahatusest.
ande mu tuju nüüd tagasi!

Share

4 thoughts on “perenaise tuim päev

  1. Arvan, Su tuju annab Sulle tagasi see, kes selle võttis. Tuleb olla alandlik ja tunnistada, et tuju minema jalutamise põhjus peitub Sus endas. Nii ränk kui seda ka tunnistada ei ole.
    Rõõmsat meelt sellegipoolest, sest muuga tuju tagasi ka ei meelita.

  2. Tujul on tujud … tuju on tujukas tüüp … aga hea kui ta on ikkagi … kasvõi mingisugune ;)

  3. koosta endale plaan,mida kavatsen täna teha,ära püüa kõiki toimetusi ühe päevaga ära teha.lapsud on ka ema rõõm ja jõud.mulle meenub aeg kui ma last kandsin oli, nii hea rahulik olla,kui laps oli umbes 3.a. ajas ta mind naerma, kui ma kurb olin ja kui mul perekonnaliige lahkus toonela teele oli ikka mulle see teadmine,et laps mul on ja see andis mulle jõudu edasi elada.

Comments are closed.