Cabernet Ruigam

kakkuke uuris searetsepte ja kuna mul on ikka veel loominguline kriis ;), siis saab ühe kopi-paste Volksu kogumikust.
600 g sea sisefileed
1 teelusik koriandriseemneid
1 teelusik fariinsuhkrut (kõlbab ka tavaline)
3 teelusikut oliivõli
klaas punaveini (cabernet sauvignon)
sool, pipar meki järele
Notsufilee lõigatakse sentimeetripaksusteks ristiviiludeks, pannakse õliga määritud pärgamentpaberi vahele ja tambitakse pisut. Uhmris purustatakse koriandriseemned ning lisatakse sinna sool, pipar ja suhkur, segatakse kokku.
Siga mätsitakse mõlemalt poolt selle seguga kokku. Pann kuumaks ja õli pääle. Pruunistate mõlemalt poolt kõik notsutükid. Kui see valmis, asetate kogu liha veelkord pannile, katate veiniga, hoiate minuti väga kõval tulel, siis aga leek vaikseks ja pool tunnikest siga kaane all hauduma peab.
Valmis siis, kui vedelik siirupi paksusega. Liha vaagnale. Kaste läbi sõela kannu.
Vein: Cabernet Sauvignon loomulikult!
teie Volks