Siimu lihtne nuudliroog

Siim kribas mulle sellise lihtsa retsepti:
Ma soovitaks ühe ülilihtsa pasta, mida aeg-ajalt endale teen, kui toiduvalmistamisele aega ja vaimu ei viitsi kulutada. Vaja läheb:
Lintnuudleid
Sinki, sellist, mida hea praadida
Muna
Nuudlid ära keeta, kui valmis hakkavad saama, siis singiribad pannile ja tuliseks. Edasi tuleb kõike umb. korraga teha, sest peab tuline olema. Nuudlid kaussi, toores muna otsa ja särisev sink peale (ise kraabin pannilt ka rasva otsa) ning siis kõik kiirelt ära segada. Muna hüübib tänu makaronide ja singi kuumusele natuke ära, kuid kõik peaks siiski mõnusalt vedel olema. Viimasel korral praadisin singi sisse ka natuke paprikatükke. Maitseaineid ma sellele ei pane, sink ja muna annavad omapärase tulemuse nagunii.
Head katsetamist 🙂
Siim
muide, ka mul on antud toidust oma versioon olemas. vahe on selles, et segan muna piimaga, singi asemel kasutan suitsupeekonit ning kui peekon on pannil juba üsna kena, siis kallan makaronid ka pannile, kuumutan ning seejärel muna-piimasegu peale ja siis segan kuni hüübib. soola-pipart-pitsaürte ka man.
ja kuigi Siim jättis end anonüümseks, on mul põhjust arvata, et just tema sedasinast köögipäevikut oma ajaveebis reklaamis 🙂